Conference League

Ντέμης: «Αν ξεχνούσαμε τον αντίπαλο, θα λέγαμε πως ο Παναθηναϊκός έκανε βήμα μπροστά, αλλά…»

Ο Ντέμης Νικολαΐδης σχολίασε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 όσα είδε από τον Παναθηναϊκό του Ντιέγκο Αλόνσο στο παιχνίδι με την Μπάρατς Μπάνια Λούκα.

Ο Ντέμης Νικολαΐδης στην εκπομπή του bwinΣΠΟΡ FM 94,6, «Fair Play», με τον Βάιο Τσούτσικα, σχολίασε την εμφάνιση του Παναθηναϊκού στη Μπάνια Λούκα το βράδυ της Πέμπτης και υπογράμμισε τη δύσκολη κατάσταση, που αντιλαμβάνεται και ο ίδιος, στην οποία βρίσκονται οι «πράσινοι».

«Προσπαθώ από καιρό να δω τι παίζει. Σε σχέση με προηγούμενα ματς ήταν καλύτερος. Παίζει ρόλο και ο αντίπαλος. Αν με μαγικό τρόπο ξεχνούσαμε τον αντίπαλο, θα λέγαμε ότι ο Παναθηναϊκός έκανε βήμα μπροστά. Πάντως, η εμφάνισή του ήταν να κερδίσει. Δύσκολη η κατάσταση, γιατί υπάρχει και μια ατμόσφαιρα, που βγάζει ανασφάλεια για τον προπονητή», είπε ο Ντέμης και συνέχισε αναφορικά με την παρουσία του Ντιέγκο Αλόνσο: «Έχω την εντύπωση ότι κινδυνεύει η θέση του προπονητή αν δεν παίξει ή αν δεν κερδίσει τον Ολυμπιακό. Είναι πολύ σημαντικό να νιώθει ασφάλεια ο προπονητής. Τότε αυτό το περνάει και στους παίκτες και στην ομάδα μέσα. Η διοίκηση πρέπει να κάνει τον προπονητή να νιώθει καλά και δεν αισθάνομαι ότι το κάνει αυτό η διοίκηση. Έχει πίεση. Μεγάλες ομάδες είναι, βέβαια. Κάποια στιγμή, όμως, μπορεί να είναι άλλος ένας προπονητής, που δεν θα μάθουμε αν είναι καλός ή όχι, αν τυχόν φύγει γρήγορα…».

Ακούστε το ηχητικό:

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x